DIY gör det själv


Mina favorit DIY 

Jag är barnsligt förtjust i att göra saker själv med blandat resultat men jag lär mig alltid något under mina försök... och här har jag samlar några av mina favoriter som jag lagt ut på bloggen men vill du se alla så klicka HÄR .

Jag hittar alltid så spännande förklaringar och beskrivningar på nätet och skulle vilja hinna göra dem alla, de inspirerar mig massor och som ett försök att ge tillbaka till det gigantiska hav av generösa pysslare där ute så vill jag visa och dela mina försök till beskrivningar. Det är en slags tacksam gest till er där ute som också delar med er av er kunskap och talang.

I love it so much to try and do it myself but it doesnt always come out like I thought it would but I always learn something in the process... so here are my favorites among my DIY-projects and if you like to see them all click here.

---------------------------------------------------Ett enkelt sätt att göra ett scrapbookingalbum själv med hjälp av bara papper och inga metallringar eller dylikt. Det är lite pilligt men har en enkel princip :)

---------------------------------------------------

Kurs SCRAPBOOKING: "JAG" 


 
 Ett tag gjorde jag flera kurser på nätet och här är en av dem som handlar om att dokumentera sig själv med scrapbooking. Tre delar kan du ta del av :)


---------------------------------------------------

 Post-it block


Mycket enkla fodral av papper till post-itblock som blir finfina presenter till lärare eller till andra med mycket att hålla på minnet.

 ---------------------------------------------------

Gör ett häfte
Enklast möjliga sätt att göra häften på tycker jag - du kan sedan ha dem till anteckningsböcker eller små album beroende på vad det du behöver.

---------------------------------------------------

Intresserad av mer DIY? klicka HÄR .

 
Google+