Blogga

Massor av tips från en desperat bloggare

Här hittar du absolut ingen expert på att blogga men du hittar allt som jag lär mig på vägen och alla fantastiska tips som jag hittar som andra delar med sig av. Det är kul att lära sig nya saker och detta med bloggande är en ständig lärande process.

Jag lägger ut saker som jag lär mig hela tiden och det kan du hitta under etiketten blogga
Min anslagstavla BLOGGA på Pinterest är fylld av bra länkar till ställen jag lär mig nya saker för bloggen.

Det är så mycket mer än bara att skriva nu när det gäller bloggande, det är program och länkbyte och allt möjligt som är kul men svårt att hinna med.

Här är några av mina favoritbloggartips:


Lägg till pinterestknapp på dina foton

Hitta rätt färg från ditt foto

Fem praktiska grejer till din blogg


Butik på nätet

Det har varit en kul erfarenhet att testa flera varianter och de funkar bra beroende på vilken typ av butik du vill ha. En egen eller en delad med andra som säljer saker. Jag gjorde en liten serie inlägg i ämnet som du hittar här: Butik på nätet/Webshop


Varför började jag blogga?

Det var då jag höll på med scrapbooking som mest kring 2004 som behovet av att visa upp vad jag gjorde för andra iom tävlingar och utmaningar inom scrapbooking som jag började intressera mig för vad bloggande var. Samtidigt kom den digitala revolutionen inom fotografi och det gick enklare att ta foton av saker jag gjorde och visa upp så därför startade jag blogga nån gång i mitten av 00-talet.

Detta är den tredje bloggen och den förändras ständigt.


0 kommentarer:

 
Google+